HET VERHAAL VAN JOUW LEVEN

(her)schrijf jouw script

Jouw leven tot nu toe en het verhaal dat je vanaf de dag van jouw geboorte schrijft, vertelt jou en anderen iets over waarom je de dingen doet zoals je ze doet.

Jouw manier van communiceren, verbaal en non-verbaal, geeft weer hoe je de wereld waarneemt en ervaart. Dat wat je van huis uit hebt meegekregen aan normen en waarden, jouw plek binnen jouw familie, herinneringen aan belangrijke gebeurtenissen, oordelen over jouzelf en anderen en overtuigingen over hoe iets moet of niet moet bepalen voor een groot deel hoe je op situaties reageert. En voor een groot deel gebeurt dat onbewust.

Misschien vraag je jezelf wel eens af hoe het toch komt dat je niet wordt begrepen of dat je niet begrijpt waarom je bepaalde dingen steeds op dezelfde manier doet met een ongewenste uitkomst. Of merk je dat je bepaalde dingen niet doet om je ideeën over jouzelf hebt zoals 'ik kan dat toch niet' of 'ik doe er toch niet toe, dus ik zeg maar niets' of 'dit is nu eenmaal hoe ik ben'.

Misschien merk je dat jouw lijf je op allerlei manieren signalen geeft dat het NU tijd is om te veranderen maar je weet gewoon niet hoe. Je buik zegt 'het is niet pluis', je hoofd zegt 'niet aanstellen' en je hart weet niet wat het moet kiezen.

Hoe zou het zijn wanneer je jouw leven vanaf nu in volledige vrijheid zou leiden. Vrij van alle ballast dat je meedraagt. Vrij om precies dat te doen wat je zo graag wilt. Vrij om te kiezen. Vrij om te zijn wie je ten diepste bent.

TRAINING

In deze training die in 7 blokken van 2 dagen wordt gegeven ga je het verhaal van jouw leven beschrijven en herschrijven. Het wordt een reis van ontdekking, herkenning, erkenning, heling en nieuw perspectief.

De training is opgebouwd uit een combinatie van theorie en veel praktische oefeningen waarbij we gebruik maken van verschillende methodieken zoals transactionele analyse, NLP, lichaamsgericht oefeningen, systemisch werken, theatersport en nog veel meer.

De groep die uit maximaal 12 deelnemers bestaat wordt gedurende het hele traject gezamenlijk begeleid door Jacqueline en Monique.
Aan het einde van deze training heb jij jouw levensverhaal geschreven en de hoofdlijnen van de nog komende hoofdstukken van jouw levensboek uitgestippeld.

Ben je klaar voor een grote dosis diepgang, serieusheid en heel veel humor en plezier?
Schrijf je dan snel in voor de training die start in september.

Neem voor meer informatie contact met ons op d.m.v. het contactformulier of bel met een van ons. We informeren je graag over deze levensveranderend training.

Investering:

€1995.- (ook in gedeeltes mogelijk)

Inclusief:

Lunch/lekkers/koffie/thee

Werkmap

Schrijfmateriaal

Toegang tot de sociaal media besloten groep voor onderling support

Een leuk Bureau Alles present

 

 

NB. verblijf is optioneel bij te boeken