Karma

“hoe kan het toch dat ik steeds dezelfde (verkeerde) partner kies?”
“elke baan die ik met veel plezier begin, eindigt altijd in een teleurstelling”
‘” het lijkt wel alsof ik niet voor het geluk geboren ben”

Elke actie is een kracht, en de reactie keer met dezelfde kracht terug. Alles wat er op dit moment in jouw leven gebeurt is het resultaat van de keuzen die je in jouw leven hebt gemaakt, of je dat nu leuk vindt of niet..

Wist je dat veel keuzen vaak onbewust worden gemaakt waardoor je niet in de gaten hebt dat het keuzen zijn? En dat je daarom reflexmatig of automatisch kunt reageren op prikkels door mensen of omstandigheden waardoor je voorspelbaar gedrag laat zien en je het gevoel kunt hebben dat bepaalde dingen steeds mis gaan of dat je steeds weer dezelfde reacties krijgt van anderen die je eigenlijk helemaal niet wilt?

Karma is a bitch, nietwaar?

NEE, karma is not a bitch! Je krijgt de lessen die je hebt te leren net zolang totdat je het door hebt! En ook al zijn deze lessen niet altijd leuk, omarm ze maar want ze hebben je veel te vertellen en zijn jouw sleutel tot een ander, gelukkiger leven.

One day?

Or day one..

You decide!

Wil je persoonlijk advies of informatie over onze workshop Karma is not a bitch, neem dan contact op via info@bureaualles.nl