MIJN TWEELINGZIEL

Ik wil weer verbinding voelen  |  Wat is de waarheid?  |  Ik wil onafhankelijkheid  |  Ik weet zeker dat IKik hem/haar al kende  |  Ik verlang om het contact weer te herstellen  |  Waarom kan ik niet stoppen om aan haar/hem te denken?  |  Is zij of hij mijn tweelingziel?

 

Je hebt jouw tweelingziel al ontmoet of je hebt een groot verlangen om jouw tweelingziel te ontmoeten. Je hebt veel vragen waar je het antwoord op zoekt en wilt jouw ervaringen graag delen met gelijkgestemden.

De verbinding met jouw tweelingziel is misschien wel de meeste intense en heftige verbinding die er bestaat. De verbinding waarin de grootste liefde zich manifesteert en jij in alle lagen geraakt wordt. 

Jouw tweelingziel en jij zijn samen één en elkaars grootste spiegel.

En in die spiegel zie jij jouzelf en word je geattendeerd op alle stukken binnenin jou waarin je hebt gewerkt en nog mag werken. Niet altijd makkelijk maar wel ALTIJD waardevol en verrijkend.

Hoe dieper je in de spiegel kunt kijken, hoe dichter je bij jouw ware essentie komt. Dankzij jouw tweelingziel en samen met jouw tweelingziel zal je de eenwording en grote liefde ervaren waar je al zolang naar verlangt.

In onze workshop betreed je de magisch wereld van de tweelingzielen. In een interactief ochtend en middagprogramma nemen we jou mee op ontdekkingstocht.

Dit doen we onder andere door middel van het uitwisselen van persoonlijke ervaringen en ontdekkingen en tweelingzielen opstellingen. Wil je met gelijkgestemden een manier vinden om in contact te zijn met jouw tweelingziel? Meld je dan aan voor deze fantastische workshop. 

Omdat we deze workshop voor zoveel mogelijk mensen bereikbaar willen maken vragen we een vergoeding van € 45 per persoon. Dit is inclusief koffie/thee/water en iets lekkers. Voor de lunch moet je zelf zorgen.

Om je direct aan te melden, klik dan HIER